An SVG of an eye
Udgivet: 2021-09-06

Hvad er Mylocal

Mylocal

About

Skabt på baggrund af en industris behov for lokal støtte, vil Mylocal genskabe forbindelsen mellem design-orienterede kunder og mindre lokale producenter.

Vi mener at det er for svært at finde frem til lokale talenter inden for håndlavet design og småproduktion, og Mylocal er et produkt af dette problem. Vi vil skabe en løsning som gør det nemmere at finde mindre producenter af interiør design i dit lokalområde, samtidigt med at gøre processen for at få speciallavede produkter simpel og billigere end alternativerne.

I en kamp mod masseproduktion og forurenende produktionsprocesser.

Hos Mylocal kan du som forbruger nemt få et overblik over producenter omkring dig, hvilke produkter de fremstiller og hvordan de kan hjælpe dig med at skabe produkter efter præcist dine ønsker.

Du kan anmode om speciallavede produkter hos en lokal verificeret producent, ved at indhente tilbud for lige præcis dit ønske. For eksempel en speciallavet kommode, som passer perfekt ind i hjørnet af dit soveværelse.

Du kan få et overblik over de lokale producenter, se deres anbefalinger og deres produkter på en overskuelig måde. Over 90% af det du betaler går direkte til producenten som undgår at skulle betale grosister og flere mellemled.

Vær med til at skabe en forskel for lokalsamfundet og følg os herinde, samt på vores sociale medier.